Kinderfeestlocaties

Of het nou mooi of slecht weer is, er is altijd wel een goede reden om een kinderfeestje op locatie te houden. Want zo houdt u de troep buitenshuis en weet u zeker dat alles voor u verzorgd word. Wij zochten voor u de leukste locaties voor een kinderfeestje bij elkaar.

Chimpie Champ

Kom spelen bij Chimpie Champ en vier je feestje in een van onze 4 thema kamers: De Piratenkamer, de Vet-Coole kamer, de Prinsessenkamer of de Jungle kamer.

» Chimpie Champ

Junior Survival

Teambuilder biedt actieve Junior Survivors in het Kotterbos te Almere-Buiten. De hele ochtend/middag vermaken kinderen van 6-12 zich met diverse thema’s.

» Junior Survival

Skateland

Vier je verjaardag bij Skateland in Rotterdam. Een fijne middag, sportief skaten, lekker chillen in de kantine met patat en een drankje.

» Skateland

SEA LIFE

Maak van de verjaardag van uw kind een spannend Piratenfeest of een leuk Zeeprinsessenfeest, waarbij ze geschminkt de leukste zeedieren ontdekken.

» SEA LIFE

Indoor Skydive

Iedereen kan indoor skydiven, kids dus ook! Vanaf 4 jaar ben je van harte welkom om de super spannende indoor skydive mee te maken in de windtunnel.

» Indoor Skydive

Lannie’s

Een creatief kinderfeestje organiseren? Boek een sieradenfeestje van Lannie’s! Na ongeveer twee uur draagt ieder kind vol trots een zelfgemaakt sieraad.

» Lannie’s sieradenfeestje

Bakkerijmuseum

Wat is er leuker dan op je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes lekker bezig te zijn? En alles wat je maakt, mag je natuurlijk opeten! Dat kan in het Bakkerijmuseum.

» Bakkerijmuseum

KidZcity

Bij KidZcity zijn de spannendste, origineelste en leukste attracties te vinden. Van klimmen, rijden, botsen, zweven, spelen, schieten tot kruipen; het kan allemaal!

» KidZcity

KIDS PITSTOP

De KIDS PITSTOP heeft een aantal racebanen waar thuis niet altijd ruimte voor is. Speel en race met favorieten zoals de helden van CARS en Super Mario.

De KIDS PITSTOP heeft een aantal racebanen waar thuis niet altijd ruimte voor is. Speel en race met favorieten zoals de helden van CARS en Super Mario.

» Kids Pitstop

Toon Vertier

Van een heksen- tot een spionagefeestje geeft, en van kleuters tot achtstegroepers , er is voor iedereen wel een leuk feestje bij Toon Vertier in Best!

» Toon Vertier