Mevado speurtochten

Ga er tijdens je verjaardag eens lekker op uit! Een spannende speurtocht in een thema, of spoorzoeken met een GPS. Bij Mevado kan het allemaal.  Voor alle kinderfeestjes heeft Mevado een route in de bossen van Berg en Dal, maar sommige speurtochten kunnen ook door ouders ergens anders worden uitgezet.

Alle tochten kun je op elk gewenst moment beginnen. Je haalt de spullen van tevoren bij Mevado op, en zij zorgen dat daarna in het bos alles in orde is. Wil je het helemaal gemakkelijk hebben? Reserveer dan begeleiding bij de tocht. In dat geval komt er iemand van Mevado naar het startpunt, die alles uitlegt en de hele tocht met je meeloopt. Zo weet je zeker dat je niet verdwaalt!

Kinderarrangement

Alle speurtochten zijn helemaal compleet.  Alles wordt voor jou uitgezet in het bos en bij elke tocht zitten de opdrachten, routeboekjes, wat te drinken en een traktatie inbegrepen. Door een uitgebreid draaiboek zijn de activiteiten prima door ouders zelf te begeleiden. Eventueel kun je een arrangement met één van de pannenkoekenhuizen boeken.

Bijzonderheden
*6-12 jaar
* Duur 1-2,5 uur
* Begeleiding ook in te huren

Mevado
Dupondiusstraat 20, Nijmegen
mevabo.weebdly.com

Meer: Gelderland