Knutselen

Knutselen doet het altijd goed op kinderfeestjes: lekker creatief bezig zijn en ondertussen kletsen, lachen en snoepen! Je kunt natuurlijk zelf alles in huis halen voor een creatieve middag of gewoon kant-en-klare knutselpakketten bestellen. Maar wat is leuk om te maken tijdens een kinderfeestje? Wij zetten de leukste knutseltips voor jonge creatievelingen op een rij.

Knutselkinderfeestje

Bij Knutselkinderfeestje.nl kun je knutselpakketten bestellen voor zowel jongens als meisjes, van auto’s versieren tot juwelenkistjes decoreren en meer.

» Knutselkinderfeestje

T-shirts verven

T-shirts verven is een leuk knutselidee waarmee kinderen tijdens een kinderfeestje een tijdje zoet zijn. Met deze knutsels gaan ze met een kado naar huis!

» T-shirts verven

Een buitenlichtje maken

Dit knutselidee is simpel en leuk voor een kinderfeestje. Dit buitenlichtje maak je makkelijk met oude jampotjes en gekleurd papier. Maak een windlichtje.

» Buitenlichtje maken

Fotolijstjes versieren

Een fotolijstje versieren is een leuke, simpele en goedkope activiteit voor een kinderfeestje. Laat de kids knutselen en ze hebben een aandenken aan het feest!

» Fotolijstje versieren

Schilderijtjes maken

Schilderen is een leuke activiteit voor een kinderfeestje. De kids hebben het naar hun zin en nemen een mooi schilderij mee naar huis. Veel schilderplezier!

» Schilderijtjes maken