Spelletjes

Een kinderfeestje is natuurlijk pas compleet als er leuke spelletjes worden gedaan! Maar wat zijn nu leuke spelletjes voor binnen én buiten? Wij hebben de grappigste, gekste en bekendste spelletjes voor je op een rij gezet.

De groeiende tikploeg

De tikkende groeiploeg is een actieve bezigheid voor kinderfeestjes. Zoals bij overlopertje lopen de kids langs de tikker, alleen groeit het aantal tikkers.

» De groeiende tikploeg

Skippybalrace

Tijdens de skippybalrace doen kinderen een estafette op skippyballen. Elk kinderfeestje krijgt hiermee een grappig element, want wat is leuker dan stuiteren?

» Skippybalrace

Flesjesvoetbal

Tijdens een zomers kinderfeestje is niets zo leuk als nat worden. Speel flesjesvoetbal in teamverband of laat de kids tegen elkaar spelen. Voor elk feestje!

» Flesjesvoetbal

Speurtocht

Met mooi weer is het tijdens een kinderfeestje leuk een speurtocht door de buurt of door het bos te doen, eventueel met opdrachten onderweg. Super spannend!

» Speurtocht

Ezeltje prik

Ezeltje prik is een leuk spel voor kinderfeestjes. Geblinddoekt proberen de kids de staart in de achterkant van het ezeltje te prikken. Ook leuk met paarden!

» Ezeltje prik

Zakdoekje leggen

Bij zakdoekje leggen zitten kinderen in een kring en krijgt 1 kind een zakdoek in de hand. Net als tikkertje heeft hij kind “de beurt” die de volgende tikt.

» Zakdoekje leggen

Koekhappen

Bij koekhappen bind je een plakje ontbijtkoek aan een touwtje en moeten de spelers zónder handen de koek proberen te happen.

» Koekhappen

Eier-leper-race

Tijdens de eier-lepel-race krijgen alle spelers krijgen een lepel met een ei in hun hand en moeten ze een parcours afleggen. Leuk voor elk kinderfeestje!

» Eier-lepel-race

Zaklopen

Bij zaklopen moeten kinderen een parcours afleggen met hun benen in een juten zak. Wie het eerst aankomt, heeft gewonnen. Leuk spelletje voor kinderfeestjes!

Bij zaklopen moeten kinderen een parcours afleggen met hun benen in een juten zak. Wie het eerst aankomt, heeft gewonnen. Leuk spelletje voor kinderfeestjes!

» Zaklopen

Appelhappen

Je legt een appel in een teil met water en de speler gaat op zijn knieën voor de teil zitten. Wie haalt het snelste de appel uit het water met zijn mond?

» Appelhappen