Themakisten

Wie een themafeestje houdt, kan dat thema overal in een kinderfeestje doorvoeren. Alleen kan dat best nog wel eens lastig zijn of veel van uw creativiteit en organisatietalent vergen. Daarvoor zijn themakisten dé uitkomst. Themakisten bevatten verkleedspullen, knutselwerkjes, spelletjes en decoraties, en zijn er in veel verschillende thema’s te vinden. Natuurlijk mogen ridders & prinsessen en cowboys & indianen niet ontbreken, maar wat dacht u van een flamenco-, bakkers- of vikingenkist? Met een themakist haalt u een heel kinderfeestje in één kist in huis!

Huureenverkleedkist

Met de verkleedkisten van huureenverkleedkist.nl organiseer je simpel een leuk kinderfeestje dat de kinderen ook reuzegezellig, niet te massaal en leuk vinden!

» Huureenverkleedkist

Funtime4kids

Speciaal voor jouw gemak heeft funtime4kids.nl luxe verkleedboxen in diverse thema’s ontwikkeld met prachtige handgemaakte kleding uit eigen atelier.

» Funtime4kids

Funbox kinderfeesten

Funbox kinderfeesten verhuurt complete themaboxen, waarbij jij zelf alleen nog voor de nodige hapjes en drankjes hoeft te zorgen.

» Funboxkinderfeesten

Kinderfeestkisten

Een feestkist van kinderfeestkisten.nl bestaat uit een compleet assortiment: materialen, kleding & spelideeën. Een themakist neemt veel werk uit handen!

» Kinderfeestkisten