Traktaties

Zelfgemaakte chocolaatjes

Met cupcakevormpjes of ijsblokjeshouders maak je simpel zelf chocolaatjes. Ook handig wanneer je rekening moet houden met noten- of andere allergieën!

» Zelfgemaakte chocolaatjes

Snoepvliegtuigjes

Met dit stoere snoepvliegtuigje vliegt jouw kinderfeestje voorbij! Je hebt alleen een paar soorten snoep, platte verpakkingen kauwgum en elastiekjes nodig.

» Snoepvliegtuigjes

Jamin

Heb je geen tijd om zelf aan de slag te gaan? Bestel dan de leuke, kant-en-klare traktaties en snoeptaarten van Jamin, zoals snoepijsjes en chocomedailles.

» Jamin

Snoepsushi

Met deze sushi gemaakt van snoep steel je helemaal de show en voelen de kids zich helemaal volwassen! Makkelijk snoepsushi met cake, snoepjes en zure matten.

» Snoepsushi

Snoepkalkoen

Met de hulp van Design. Washe. Rinse. Repeat. knutsel je van winegums en satéprikkers grappige kalkoens in elkaar. Ook leuk om zo pauwen te maken!

» Snoepkalkoen

Balucca.nl

Balluca.nl heeft een breed assortiment aan kleine kadootjes vanaf € 0,49. Hierbij kun je denken aan klei, mini vier op een rij of grappige ogen brillen.

» Balucca.nl

Spinnenpotlood

Voor een Halloween- of griezelliefhebbend kind maak je van chenille (pijpenragertjes) spinnen met lange poten die potloden vasthouden. Een origineel idee.

» Spinnenpotlood

Glowstick

Hang een kaartje aan een glowstick-armbandje met daarop de tekst: Dank je dat je mijn verjaardag stralend gemaakt hebt! Super lief en zeer origineel!

» Glowstick

Ikgatrakteren.nl

Op ikgatrakteren.nl vind je kleine traktaties vanaf € 0,15. Er is vanalles, van 3D-vliegtuig bouwpakketjes en ringen met stenen tot speelgoedautootjes.

Op ikgatrakteren.nl vind je kleine traktaties vanaf € 0,15. Er is vanalles, van 3D-vliegtuig bouwpakketjes en ringen met stenen tot speelgoedautootjes.

» Ikgatrakteren.nl

Regenboog wascofiguurtjes

Wie creatieve kinderen heeft, kan het jaar door stompjes van wascokrijtjes opsparen. Hiermee maak je wascofiguurtjes in ijsblokjeshouders of cupcakevormpjes.

» Regenboog wascofiguurtjes