Snoep traktaties

Als je kind jarig is, wil je natuurlijk een leuke en vooral lekkere traktatie maken voor alle klasgenootjes. En wat is nu lekkerder dan snoep? Hieronder vind je handige tips voor traktaties waar jouw kind en zijn klasgenootjes zeker van gaan smullen!

Zelfgemaakte chocolaatjes

Met cupcakevormpjes of ijsblokjeshouders maak je simpel zelf chocolaatjes. Ook handig wanneer je rekening moet houden met noten- of andere allergie├źn!

» Zelfgemaakte chocolaatjes

Snoepvliegtuigjes

Met dit stoere snoepvliegtuigje vliegt jouw kinderfeestje voorbij! Je hebt alleen een paar soorten snoep, platte verpakkingen kauwgum en elastiekjes nodig.

» Snoepvliegtuigjes

Jamin

Heb je geen tijd om zelf aan de slag te gaan? Bestel dan de leuke, kant-en-klare traktaties en snoeptaarten van Jamin, zoals snoepijsjes en chocomedailles.

» Jamin

Snoepsushi

Met deze sushi gemaakt van snoep steel je helemaal de show en voelen de kids zich helemaal volwassen! Makkelijk snoepsushi met cake, snoepjes en zure matten.

» Snoepsushi

Snoepkalkoen

Met de hulp van Design. Washe. Rinse. Repeat. knutsel je van winegums en sat├ęprikkers grappige kalkoens in elkaar. Ook leuk om zo pauwen te maken!

» Snoepkalkoen