Uitnodiging

Een geslaagd kinderfeestje begint natuurlijk met het (op tijd) versturen van een leuke uitnodiging, zodat je zeker weet dat alle vriendjes & vriendinnetjes van je kind aanwezig kunnen zijn. Maar wat zet je er allemaal op? En maak je zelf de uitnodigingen of koop je ze?

Papieren vliegtuigje als uitnodiging

Gek op vliegtuigen? Dol op reizen? Dan is een papieren vliegtuigje een leuk alternatief voor de uitnodiging in kaartvorm! Ga aan de slag met deze printable.

» Papieren vliegtuigje als uitnodiging
Beeld: Vistaprint uitnodiging

Fotokaart als uitnodiging

Een fotokaart als uitnodiging voor een kinderfeestje: uitnodigingen in een bepaald thema waar je alleen nog maar een foto van je kind hoeft toe te voegen.

» Fotokaart als uitnodiging
Beeld: LocoMix

Exclusieve uitnodigingen

Een wat ruimer budget? Locomix levert originele exclusieve uitnodigingen als flessenpost, in een gepersonaliseerd blikje of als puzzel.

» Originele exclusieve uitnodigingen

Uitnodingen voor themafeestjes

Bekijk onze themapagina’s voor tips om bij passende uitnodigingen te maken voor bijvoorbeeld een piratenfeest, prinsessenfeest of ridderfeest.

» Uitnodigingen voor themafeestjes

Kinderfeestje-Thuis

Allerlei simpele, maar leuke uitnodigingen die je alleen nog maar zelf hoeft aan te passen met een tekst en vervolgens kunt printen op stevig papier.

» Kinderfeestje-Thuis

Party-Gifts.nl

Bijna vijftig kant-en-klare achtergronden voor een uitnodiging, die je alleen nog maar hoeft aan te vullen met een tekstje.

» Party-Gifts.nl

Bakken voor een feestje

Bij Bakken voor een Feestje vind je zowel voor jongens als meisjes knutselvellen om zelf je uitnodiging te printen, te knippen en te plakken.

» Bakken voor een Feestje